Newsgép

Minden hír egy helyen!

200 MEGAPIXELES lesz a Xiaomi 12T Pro

A Xiaomi 12 család bővülése nem kétséges, már nem csak pletyka. A Xiaomi 12T sorozatról híhetnénk, hogy megint a Redmi kínai csúcsmobiljai közül fog kikerülni. De úgy látszik, hogy nem mind, mivel a Xiaomi 12T Pro verzióról kiszivárgott kép nem ezt sejteti.

A dizájn egy az egyben a Xiaomi 12 sorozat, így nem fog kilógni a sorból. A képet állítólag a Xiaomi 12T Pro telefonról készült. A pletykák szerint ebben már egy 200 MP-es érzékelő lesz fő kamera gyanánt. A többi valszeg egy 8 MP ultraszéles látószögű és egy 5 MP makró.

A telefon nem csak Kínában lesz elérhető, hanem globálisan. Bár ez nem újdonság, hisz a T sorozat mindig globális megjelenést tükrözte, ez már a Xiaomi Mi 9T esetén is volt. Azóta trendé vált.

 

A Xiaomi 12T sorozat és azon belül a Xiaomi 12T Pro biztosan globálisan jelenik meg, mivel megjelent az FCC sugárzási tesztjei között (SAR teszt). Az FCC-tanúsítvány információi szerint a 12T Pro várhatóan támogatja az NFC-t és a dupla SIM-kártyákat, valamint képes egyszerre támogatni a 4G LTE és 5G kapcsolatokat. Három változata lesz: 8GB+128GB, 8GB+256GB és 12GB+256GB.

Maga a telefon nagyon hasonlít a Redmi K50 Extreme Edition-re, dizájban. Lehet, hogy mégis azt kapjuk meg globálisan és 200 MP-es kamerával. Qualcomm Snadragon 8+ Gen 1 processzor, 6.67″ AMOLED kijelző, 120 Hz képernyőfrissítés, 5.000 mAh akkumulátor, 120 W vezetékes gyorstöltés.

A sorozat megjelenésére a hónap vége fele, 1-2 héten belül számíthatunk, vagy szeptember eleje. Magyarországra már csak szeptember végére számítsunk.

A 200 MEGAPIXELES lesz a Xiaomi 12T Pro bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük