Newsgép

Minden hír egy helyen!

2022 slágere lesz a Xiaomi Smart Band 7 Pro!

A tegnapi bemutatón nem csak telefonokat kaptunk, laptopot, hálózati eszközöket és természetesen a Xiaomi Smart Band 7 Pro változatát is. De nem is akármilyen karkötőt vagy órát vagy mit. De már biztos vagyok benne, hogy 2022 slágere lesz!

Méretét és küllemét tekintve inkább már az okosórákhoz sorolhatnánk, de még mindig a Smart Band családba tartozik. Így neve alapján még mindig okoskarkötő. Csak szép nagy kijelzővel. A pontos mérete 44,7 × 28,8 × 11 mm, ami pl. a Redmi Smart Band Pro-hoz hasonló méretű, csak egy picivel nagyobb.

Képernyője enyhén hajlított, AMOLED technológiával készült, mely tudja az AOD funkciót. Ez annyit jelent, hogy állandóan ott lehet a képernyőn az óra és dátum, így nem kell ezekért bekapcsolni a teljes képernyőt. Ezzel nagyban befolyásolható az akkumulátor üzemideje, ami a gyártó által akár 12 nap is lehet. De ha sportos életet élsz és kihasználod minden funkcióját, akkor csak 6 napig bírja. A képernyője 1.64″, 70% test-képernyő aránnyal, 280×456 pixel, 326 PPI és intelligens fényerőállítás van benne.

Apropó sport! A karkötő 117 sportmódot ismer és mér. Ebből 14-et professzionális pontossággal, amit a dedikált Xiaomi alkalmazásban, Android és iOS eszközön is kiértékelhetsz. A karkötő nagy újdonsága, hogy beépített GPS veővel rendelkezik, mellyel a kültéri sportot nagyon pontosan követheted nyomon. Pontosan figyeli a megtett távot, pulzusodat, sebességedet, így keményebb mint egy edző, mert rezgéssel figyelmeztet, ha nem megfelelő a teljesítményed.

5ATM vízállóság szavatolja, hogy még hosszú távú úszáskor is pontos értékeket kapjál. Persze az úszás követéskor meggátolja a képernyő víz által nyomkodását. Persze minden alapfunkciót tud ezen kívül, mint az elődök. 24 órás pulzus, véroxigén, stressz és alvás figyelés, női egészség, légzésgyakorlat, stb. NFC-vel lehet fizetni és még gyors hívás válasz is van benne, de csak Android rendszerrel.

A Xiaomi Smart Band 7 Pro ára nagyon kecsegtető, de csak Kínában. Jelenleg semmilyen pletyka nem támasztja alá, hogy valaha eljut hozzánk hivatalosan. Kint a karkötő 379 Jüan ~ 22.140 Ft, de vidéki webáruházak kínálatában már 85-90 € ~ 36.425 Ft áron már elérhető. Ez még mindig megérős és ha ide jön, akkor itthon is 2022 slágere lesz!

Mit szólsz hozzá? Egyértelműen jobb, mint a sima Smart Band 7, akkor árkülönbség sincs, hogy ne érje meg az a rengeteg új funkció. Te megvennéd, ha itthon is lehetne kapni?

Teljes specifikáció

Termék méret: 44,7 × 28,8 × 11 mm
Nettó tömeg: 20.5 g (pánt nélkül)
1.64 hüvelykes, AMOLED színes négyzet alakú képernyő, 280 x 456 pixel, PPI 326, 2.5D enyhén ívelt üvegburkolat
Ház anyaga: nagy szilárdságú polimer + NCVM
Szíj anyaga: TPU (130-205 mm)
Érzékelők: gyorsulásérzékelő, giroszkóp érzékelő, optikai pulzusmérő, környezeti fényérzékelő
GNSS támogatás, NFC támogatás, Bluetooth BLE 5.2
Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS öt műholdas rendszert
Lítium-ion polimer akkumulátor, 235 mAh, (12/6 nap)
Mágneses töltőcsatlakozó
5 ATM, úszás támogatása a medencében, sekélyúszás úszáshoz és más sekély vízi tevékenységekhez, de nem forró zuhanyhoz, szaunához és búvárkodáshoz, és el kell kerülni a nagy sebességű vízáramlás közvetlen hatását a vízi sportok során, a vízálló funkció nem tartósan hatékony, idővel csökkenhet.
Rendszer nyelve: Egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol
Android 6.0 vagy iOS 10.0 és újabb

A 2022 slágere lesz a Xiaomi Smart Band 7 Pro! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük