Newsgép

Minden hír egy helyen!

A Parlamentben Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjat kaptak a Ripost, a TV2 és az M1 szerkesztői

A Parlamentben Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjat kaptak a Ripost, a TV2 és az M1 szerkesztői

Az idén 34 pályázó 41 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) Tanúsító Védjegy használatának jogosultságát, a nagydíj pályázat elismeréseit, különdíjait adták át az Országházban – írta meg az MTI.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat fővédnöke azt mondta, az orosz-ukrán konfliktus kihívások elé állítja a világot, az üzleti és fogyasztói várakozások romlanak, de a kormány célja megőrizni a magyar gazdaság stabilitását, növekedését, javítani az üzleti szféra és a lakosság várakozását. Az Országgyűlés alelnöke szerint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat rámutat arra, hogy a vállalatoknál az innovációt, a tudást, a megoldásokat előtérbe helyező modellváltásra van szükség a fenntarthatósági szempontok szem előtt tartása mellett.

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója beszámolt arról, hogy a pályázatot 2022-ben ötödik alkalommal jelentette meg a kiírói tanács. A felhívás a gazdaság szinte teljes palettáját felöleli, 45 főcsoportban több mint 100 témakört érint. A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai támogatója az Agrárminisztérium, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Az idén az öt fordulós értékelés eredményeként 34 pályázó 41 munkája kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát. A legkiemelkedőbb pályázatok közül 7-en, munkájuk külön elismeréseként különdíjakban is részesültek – mondta Kiss Károlyné Ildikó, aki szerint a díjazottak 80 százaléka rendelkezik már ÉMIN, vagy valamilyen más minősítéssel, díjazással, védjeggyel, 19 pályázó már korábban is részt vett a pályázaton. Az alapítók és a kiírók tanácsa külön elismeréseit Latorcai János adta át, az ünnepségen átadták a különböző cégek, főhatóságok, civil szervezetek különdíjait is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája és a Ripost szerkesztősége érdemelte ki.

Csak néhány cikkünk az említett nívódíjas médiaszereplőkről:

Kimondta a bíróság, hogy folytatólagosan hazudott a Juhász Pétert családon belüli erőszakkal vádoló Ripost. Hajléktalanokat aláz, lecsúszott emberekbe rugdos névtelen cikkekben az évi 100 milliárdból működő közmédia. Prostituáltként ábrázol egy ellenzéki politikusnőt a Ripost. Hadházy Ákos pert nyert a szüleiről hazudozó Ripost és Origo ellen, 1,8 millió forint sérelemdíjat kell fizetniük. A Médiatanács eljárást indított a Ripost ellen a „Meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?” című cikk miatt. 3,5 milliót fizethet a Ripost Gulyás Mártonnak. Marsi Anikó felért a szakmája csúcsára. A hajléktalanokat választotta új főellenségnek a TV2 híradója. A belső Észak-Korea: Bende Balázs megtartotta győzelmi beszédét.

2019-ben a Hír Tv és a Médiaworks központi szerkesztősége is nívódíjat kapott a Parlamentben, az akkor még orbánista kultúrharcművész, Szakács Árpád személyesen vette át az elismerést az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől. (Címlapkép: Kaufmann Balázs)

  

Read More 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük