Newsgép

Minden hír egy helyen!

A Xiaomi Android 15 Beta 1 „második buildje” egyre több eszközre érkezik

A Xiaomi Android 15 Beta 1 „második buildje” egyre több eszközre érkezik

[[{„value”:”A Xiaomi bemutatta testreszabott HyperOS rendszerének Android 15 Beta 1 frissítésének második buildjét számos legújabb okostelefon- és táblagép modellre. Ez a két új build letölthető a Recovery és Fastboot ROM-ként is; így a frissítéssel vagy a teljes rendszerflash feltöltéssel felrakhatók. A következő eszközök kapják az Android 15 Beta 1 „második buildet” Kína Xiaomi 14 (Houji)
A A Xiaomi Android 15 Beta 1 „második buildje” egyre több eszközre érkezik bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.”}]] 

 [[{„value”:”

A Xiaomi bemutatta testreszabott HyperOS rendszerének Android 15 Beta 1 frissítésének második buildjét számos legújabb okostelefon- és táblagép modellre. Ez a két új build letölthető a Recovery és Fastboot ROM-ként is; így a frissítéssel vagy a teljes rendszerflash feltöltéssel felrakhatók.

A következő eszközök kapják az Android 15 Beta 1 „második buildet”

Kína

Xiaomi 14 (Houji) : Recovery ROM
Xiaomi 14 Pro (shennong): Recovery ROM
Redmi K60 Ultra (corot): Recovery ROM
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 (sheng) -: Recovery ROM

Global

Xiaomi 14 (houji): Recovery ROM and Fastboot ROM
Xiaomi 13T Pro (corot): Recovery ROM and Fastboot ROM
 Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 (sheng): Recovery ROM and Fastboot ROM

Számos új funkció és fejlesztés található az Android 15 Beta 1 frissítésében, bár a teljes változásnaplót a Xiaomi nem tette közzé. Emellett változásokra kell számítani a felhasználói felületek fejlesztésével, a teljesítmény optimalizálásával és az Android rendszerelemek magjának frissítésével.

Mivel azonban ez egy béta szoftver, a Xiaomi figyelmeztet, hogy a telepítés előtt biztonsági másolatot kell készíteni az adatokról. Ezenkívül a Fastboot ROM-képek flesheléséhez a felhasználónak fel kell oldania az eszköz bootloaderét. A felhasználóknak óvatosnak kell lenniük a kiadás előtti szoftverek telepítésével kapcsolatos kockázatok miatt.

Az első Android 15 Beta 1 buildeket ezekhez a kütyükhöz a hónap eleje óta dobták a piacra. A második kiadás hasonlóképpen hibajavításokat és általános stabilitási fejlesztéseket hoz az első béta kiadás visszajelzései alapján.

A Xiaomi szorosan titkolta az Android 15 végleges stabil verziójának bevezetését, de valószínűleg a következő hónapokban is folytatni fogja a béta kiadásokat, mielőtt nyilvánosan megjelenne. Az új szoftver kipróbálása iránt érdeklődő felhasználók letölthetik a romokat és a flash utasításokat megtaláljál a cég weboldalán és más online fórumokon.

A A Xiaomi Android 15 Beta 1 „második buildje” egyre több eszközre érkezik bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

„}]] 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük