Newsgép

Minden hír egy helyen!

Az első hivatalos Poco sajtóesemény

A Poco avagy régebben POCOPHONE, nem újdonság a mobilpiacon, sem az itthoni felhasználóknak. Eleinte kimagaslóan jó ár/értél arányú telefonok ma már beterítik az olcsó és felső kategóriát és végre hivatalosan is elindult Magyarországon. Mármint nem az értékesítésre gondoltam, hanem a márka támogatása. Ráadásul ez volt ez első hivatalos Poco sajtóesemény.

2022. július 8-án került megrendezésre az első Poco által rendezett sajtóesemény, melyen bemutatták a legújabb telefonokat és egyéb termékeket. Az esemény szervezője és házigazdája a már jól ismert Xiaomi magyarországi képviselete. Házigazdánk most is Drevenyák Dávid volt, aki a Poco Produck Marketing Managere. Vele találkozhattatok már Xiaomi és Redmi rendezvényen, mint előadó. Természetesen jelen voltak a mindenki által ismert Youtuberek és influenszerek is, akik már biztos összeraktak valami kontentet a termékekről.

A bemutatott Poco cuccok már rég a piacon vannak és beszerezhetők a hivatalos PocoShop.hu oldalról, de még nem minden. Volt némi újdonság is, mármint a Poco neve alatt. Többek között bemutatásra került a Poco F4 / GT, Poco X4 GT és a Poco Watch.

A termékek igényesen kihelyezve csak nekünk, mindent megfogdoshattunk és kipróbálhattunk. Az új Poco sorozat nem újdonság számomra, hisz a kínai Redmi K50 család került ismét Pocosításra. A Poco Watch már érdekesebb volt, mert ez az első órája a márkának.

Poco Watch

A Poco Watch a kínai Redmi Watch 2 globális változata. Az óra elég jó tulajdonsággal bír, szinte minden megvan benne, ami a drágább társakban. Hatalmas AMOLED kijelző, hogy minden adatot simán láss a képernyőn. Optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, elektronikus iránytű, hogy minden sportot pontosan tudjon mérni. Apropó sport, több mint 100 sportot ismer és képes minden infót megjeleníteni az appban. Így minden nap nyomonkövetheted fejlődésedet, a leadott kilókat és egészségedet.

A nagy újdonság a GPS! A Poco óra képes GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou holdakkal képes kapcsolatot teremteni és telefon nélkül pontosan követni a helyzeted. Így kültéri futás, bringázás vagy más tevékenységnél nem kell vinned magaddal. De ha közben leszakad az ég, az sem bej, mert 5ATM vízhatlansága meg sem kottyan neki egy kiadós nyári zápor!

A rendezvény fantasztikus hangulatban telt, kicsit családias volt, mivel fővárosunk egy kis szegletében volt megrendezve. A berendezés nagyon Poco-s volt! Öröm mindig részt venni egy ilyen rendezvényen, főleg hogy ez volt az első Poco sajtóesemény. Remélem a következő már a rajongós verzió lesz és vihetlek magammal benneteket ismét!

A Az első hivatalos Poco sajtóesemény bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük