Newsgép

Minden hír egy helyen!

Balesetet okozott, de nem állt meg segíteni, mert sietett a mosdóba

Balesetet okozott, de nem állt meg segíteni, mert sietett a mosdóba

Baleset történt Csobánkán. Április 5-én délután egy autó az előtte forgalmi okokból megálló motornak ütközött, a motor pedig az előtte lévő járműnek csapódott.

A motoron ketten utaztak, az utas könnyebben, a sofőr súlyosan sérült. A balesetet okozó autó sofőrje anélkül hagyta el a helyszínt, hogy bárkinek segített volna. Később visszament.

A balesethez kiérkező rendőrök azt gondolták, hogy a vétkes sofőr alkoholt fogyaszthatott, a férfi azonban a tesztert nem tudta kifújni, így kettős mintavételre előállították.

A csobánkai férfitől levett vérmintában 1,38 g/l ezrelék volt az etilalkohol koncentráció az ügyben kirendelt igazságügyi vegyészszakértő véleménye szerint.

A sofőr a kihallgatásakor azt mondta, hogy a motoros vágott elé, kizárólag emiatt történt a baleset, és tagadta, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott volna. A kérdésre, hogy miért hagyta el a helyszínt, csak annyi volt a válasza, hogy sürgősen mosdóba kellett mennie. A 31 éves férfiról aztán kiderült, hogy korábban már elvették a jogosítványát.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfival szemben súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette, valamint segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta – írja a police.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük