Newsgép

Minden hír egy helyen!

Belépő szintű táblagéppel jön a Redmi

Végre valami kézzelfogható bizonyíték került ki, hogy a Redmi belépő szintű táblagéppel fog előrukkolni. Valószínűleg, vagyis inkább biztos, hogy az első Redmi tablet olcsó lesz, de elég erős.

A pletykák szerint a Xiaomi a közelmúltban két méretű táblagépen is dolgozott. Az egyik 12.4″ LTPS LCD (alacsony hőmérsékletű poliszilícium) képernyő 2800 x 1752p felbontással, a másik pedig egy 10.61 hüvelykes a-Si LCD ( amorf szilícium folyadékkristályos kijelző) képernyő. A nagyobbik valószínűleg a Xiaomi következő tablete a Pad 6 lesz, míg a kisebb a Redmi belépő szintű tablete lesz. A Xiaomi Pad sorozattal ellentétben nem Snapdragon processzort fog használni, hanem a MediaTek Xun Kun lapkát, de a típusa még ismeretlen.

És akkor jöjjenek a tények. A Redmi Pad nem csak “only csájná” lesz, hanem világszerte is megjelenik. A fenti képen látható FCC tanúsítvány szerint már az USA-ban is jóváhagyásra került. A tanúsítványból kiderült pár dolog a tabletről, miszerint 7.800 mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, Wi-Fi 5/6 támogatással, BlueTooth 5.2 és MIUI 13 for Pad rendszerre fog jönni. Hát ez nem sok, de legalább kézzel fogható bizonyíték.

A Belépő szintű táblagéppel jön a Redmi bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük