Newsgép

Minden hír egy helyen!

Borízű hang #173: Szelidítetlen szívinfarktus apátsági gumival [előfizetőknek szóló extended változat]

Borízű hang #173: Szelidítetlen szívinfarktus apátsági gumival [előfizetőknek szóló extended változat]

Döbbenetes útviszonyok országszerte. A cipőtisztisztitás tíz eltitkolt trükkje, amiről mindenki beszél. A mostoha körülmények közötti biciklizés kulisszatitkai. Mi olyan rejtélyes a Paprika Csárdában? 

[[{„value”:”

Türk tudatú népi médiatermékünk közszolgálati feladatának tesz eleget, amikor a szót emel a hazai olívatermelés méltatlan helyzete mellett. Ellen.

00:48 Uj Péter hazatér. Kátyúhelyzet hazánkban. 04:45 Helyreigazítás: Fast & Furious. McGyver és Stirlitz a Szupercsapatban. 08:14 Helyreigazítás: svábok. A Fuldai Apátság és a stiftsfuldaerek. 10:34 Szamár Wangnál. Wang a kínai Night Marketen. Egy meztelen csigát nem lehet tisztelni. Indiai futókacsák. 14:52 Az olívaolaj titka. Igaziolíva, a legjobb magyar olajos.. Nürnbergi olívaolaj és csongrádi tökmag. Szent György-hegyi olívaolaj. Házi leandertermesztés. 19:47 Szívinfarktust előidéző, aszfaltot égető szelidítetlenség. MV Agusta Rush. 23:30 Miért kell rossz időben biciklizni a Giro d’ Italián? Charly Gaul 1956-ban a Monte Bondonén. Andy Hampsten 1988-ban a Gavián.. Minek doppingolsz ha fel sem tekersz a hegyre? 30:50 Fury úszik. 34:58 Nehézsúlyú címmeccs a ringen kívül. Rumble in the Jungle és Thrilla in Manila. Harkivi riport Uszikról. Haye-Valujev. 38:34 Ki legyen a Fradi új edzője? Bl-döntős tapasztalataink a Mastercard-ultrákkal. Várady Béla Gömörszőlősről. 44:53 Uj Péter cipőt pucol. 49:25 Dobrev Klára gondoskodik a Fidesz vesszőfutásáról. Pontosan hány elnöki titkárságunk van? Schmitt Pál a Paprika Csárdában. 54:50 Hogy kell EP-vitát rendezni? Republikánus előválasztási vita. És ha behívnák őket?

Az itten következő adást egyelőre csak a Kör belső tagjai és a Közösség csomag előfizetői hallgathatják, a többiek majd kedden férhetnek hozzá a némileg rövidített verzióhoz. Az előfizetős podcastok kezelése a lejátszókban: 444.hu/pod

„}]] 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük