Newsgép

Minden hír egy helyen!

Budaörs anyagi támogatást nyújt a polgári engedetlenségben részt vevő tanároknak

Budaörs anyagi támogatást nyújt a polgári engedetlenségben részt vevő tanároknak

Ötmillió forinttal támogatja a budaörsi önkormányzat a helyi Illyés Gyula Gimnázium alapítványát – derül ki a város közleményéből, amelyet a Telex szelézett. Ezt az összeget a polgári engedetlenséggel tiltakozó pedagógusok segítésére használhatják fel, ha anyagi szankciók érnék őket.A támogatást a városi testület nagy többsége támogatta, csupán a három fideszes képviselő tartózkodott. Egyikük, Czuczor Gergely elmondta, hogy bár nem keresnek eleget a tanárok, de a tiltakozásokat nem támogatja. Szerinte nem szabadna biztatni a tanárokat a szembenállásra. Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás szerint erkölcsi kötelességük, hogy a szolidárisak legyenek a megfenyegetett tanárokkal. 

Ötmillió forinttal támogatja a budaörsi önkormányzat a helyi Illyés Gyula Gimnázium alapítványát – derül ki a város közleményéből, amelyet a Telex szelézett. Ezt az összeget a polgári engedetlenséggel tiltakozó pedagógusok segítésére használhatják fel, ha anyagi szankciók érnék őket.

A támogatást a városi testület nagy többsége támogatta, csupán a három fideszes képviselő tartózkodott. Egyikük, Czuczor Gergely elmondta, hogy bár nem keresnek eleget a tanárok, de a tiltakozásokat nem támogatja. Szerinte nem szabadna biztatni a tanárokat a szembenállásra. Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás szerint erkölcsi kötelességük, hogy a szolidárisak legyenek a megfenyegetett tanárokkal.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük