Newsgép

Minden hír egy helyen!

Friss, időtálló értékek, mainstreamentúlmutatás a Mammut tetején

Friss, időtálló értékek, mainstreamentúlmutatás a Mammut tetején

Szeptember 10-én az Élesztő Teraszon, a Mammut tetején lesz a független lemezkiadók éves vására, miszerint Independent Label Fair (ILF).

Az ILF Magyarország első, kifejezetten fizikai formátumokra (vinyl, CD, kazetta) specializálódott, a mainstream zenei világon túlmutató, friss és időtálló értékeket képviselő kiadókra fókuszáló vására – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kiadványokat első kézből, közvetlenül az adott kiadótól lehet megvásárolni. A rendezvényen a magyar punktól a dzsesszen, a technón vagy a hip-hopon át az afrobeatig minden megjelenik.

Az Élesztő Teraszon szeptember 10-én már déltől elkezdődnek a programok, a Tudásbázis keretében a zenei szakmát érintő beszélgetéseket lehet végighallgatni. Lesz például könyvelés workshop, de szó lesz a nemzetközi disztribúcióról is. A lemezgyűjtők köztünk élnek címmel Nádori Péter, Kürti Kristóf és Pándi Balázs beszélgetnek.

A vásáron kora délutántól negyvenegy független hazai kiadó lesz jelen, közülük kilenc most mutatkozik be az ILF közönségének. Több mint tizenöt kiadó jelentkezik új kiadvánnyal (vinyl, CD vagy kazetta), amelyekből több itt lesz először kapható.

A kiadók dj-zgetnek is majd: lesz Garpo a TDS Recordstól, iamyank a NOW-tól, KBSZ Beats a Flowin’-tól, Szilágyi Béla (Drinkin’ Beer in Bandana) és Abáse az Oshu Recordstól. (MTI)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük