Newsgép

Minden hír egy helyen!

Húszezerszer csípték meg a méhek az ohiói fiút, de fel fog épülni

Húszezerszer csípték meg a méhek az ohiói fiút, de fel fog épülni

Várhatóan felépül az az ohiói fiú, akit legalább húszezerszer csíptek meg méhek (közülük többet le is nyelt) egy balesetben. A 20 éves Austin Bellamy múlt pénteken egy citromfa metszésében segített, amikor véletlen egy méhkasba vágott. Bellamy nem tudott lejönni a fáról, mert a fához volt rögzítve.

„Amikor elkezdte vágni ágakat, kirepültek a méhek, és megpróbált lejönni, de nem tudott. Azt kiabálta, hogy »Segítség!« De senki sem segített neki” – mondta a nagymamája. Még az anyukája és a nagybátyja sem tudott neki segíteni, mert őket is megtámadták a rovarok.

„Megpróbáltam felmászni a létrán, hogy Austinhoz jussak. Láttam, milyen magasan van, de nem tudtam elérni, mert körülvettek a méhek” – mondta a nagybátyja. „Úgy nézett ki, mintha egy fekete takaró lett volna a fején, a nyakától egészen a karjáig” – mondta az édesanyja

A helyszínre érkező mentősök és tűzoltók szedték le a fiút a fáról, majd helikopterrel kórházba szállították. Az orvosok azt mondták, hogy harminc méhet le is nyelt, és veseelégtelenséget is szenvedett.

A közösségi médiában közzétett képeken Bellamy lélegeztetőgépre kötve, bedagadt szemekkel és a fejét, arcát és kezét teljesen beborító méhcsípésekkel látható. Szerda este a fiú felébredt a mesterséges kómából, és az orvosok teljesen fel fog épülni.

„Austin jelenleg is kórházban van légzési problémák miatt. Az oxigénszintje folyamatosan csökken, és még mindig nem tud nagyon jól járni, még mindig nagyon ingatag” – mondta az anyukája. (The Guardian)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük