Newsgép

Minden hír egy helyen!

Igazi Xiaomi terméket vettél, vagy hamisat? Segítünk!

Megesik, hogy olyan árral kínálnak Xiaomi terméket, telefont, tabletet, vagy bármi más kütyüt, ami visszautasíthatatlan. Ennek oka lehet az, hogy a termék hamis! Ha ilyet látsz, inkább kérdezd a közösséget, vagy hozzáértőt. Ha már megvetted de még mindig kételkedsz, akkor tudunk konkrét segítséget nyújtani.

Telefon ellenőrzés

Ha egy kíváncsi vagy, hogy a telefonod, vagy a megvásárolni kívánt telefon valós e, vagy Európába szánták, akkor ide kattintva ellenőrízheted. Az oldal, az IMEI szám alapján fogja beazonosítani a telefont, amit az alábbi módon tudhatsz meg:

Dobozról leolvasva
Tárcsázó appba beírva: *#06#

A dobozon nem biztos, hogy az van, ami a telefonban, így inkább használd a második lehetőséget. Ha ez megvan, akkor csak be kell írnod és megtudod az alábbi dolgokat a telefonról:

 

Pontos megnevezés
Színe
Memória mérete
Háttértár mérete
Hivatalos nemzetközi verzió, vagy sem

Ha a zöld karikában kapsz egy pipát a fenti szöveggel, akkor örülhetsz, mert az egy hivatalos nemzetközi verzió. De ha nem…

Akkor viszont már egy piros körben felkiáltó jelet kapsz, az alábbi szöveggel:

Köszönjük, hogy a Xiaomit választotta!
A megvásárolt eszköz azonban nem hivatalos globális verzió, és ez hatással lehet a felhasználói élményre. Legközelebb, kérjük, vásárolja meg az eszköz hivatalos globális verzióját a hivatalosan engedélyezett csatornákon keresztül.

Ilyenkor már tisztában lehetsz azzal, hogy az nem egy Globális, az az nemzetközi verzió. Ha az eladó mégis azt állítaná, ne vedd meg, vagy ha már megvan, akkor valahogy csináld vissza az üzletet.

Xiaomi termék ellenőrzés

A Xiaomi termék ellenőrzése is hasonlóan működik, mint a telefoné. Csak itt a termék dobozáról le kell kaparni a hitelesítési címke egy részét. Ez olyan, mint ha egy kaparós sorsjegy lenne, csak menj neki egy bélással.

Ha sikerült beírni, akkor kiírja, hogy mi volt az és, hogy hányszor kérték már le. Az én headsetemet elsőnek kértem le és ez helyes. Sajnos nincs kamu Xiaomi termékem, hogy prezentáljam…

Ezen a két oldalon, vagy egy oldal két részén az összes Xiaomi terméket ellenőrizheted vásárlás előtt, vagy után. Hasznos lesz számodra ez a kis írás, hogy ne verjenek át. Mentsd el… És ha javasolhatom, mindig hivatalos viszonteladótól vegyél Xiaomi cuccot, mint a xiaomishop.hu, akkor biztos nem vernek át!!!

A Igazi Xiaomi terméket vettél, vagy hamisat? Segítünk! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük