Newsgép

Minden hír egy helyen!

Kadirov már elrendelte volna az általános mozgósítást

Kadirov már elrendelte volna az általános mozgósítást

A csecsen elnök úgy gondolja, hogy az ukrajnai „különleges katonai művelet” miatt az orosz régióknak mozgósítást kellene hirdetniük, hogy segítsék az orosz hadsereget. Ramzam kadirov belátta, hogy a „különleges katonai művelet” már régen katonai akcióvá alakult át, ezért ő már kihirdette volna a hadiállapotot. „Minden lehetőséget kihasználnék, hogy minél hamarabb végezzünk ezekkel a csótányokkal. Nem szabad addig várni, amíg az állami vezetés mozgósítást hirdet, mindannyiunknak mozgósítani kell, minden régiónak meg kell adnia az erőit és az eszközeit, a lehetőségeit. Ajánlja fel, hogy mivel tudják ma támogatni a hadseregünket” – üzente a Telegram-csatornáján.Azt mondta, Csecsenföld kész további kilencezer embert küldeni Ukrajnába. Azt ígérte, a csecsen egységek akkor is folytatják a háborút Ukrajnában, ha az orosz „különleges katonai művelet” véget ér. „Ha a különleges műveletnek vége, a háborúnk ezekkel a sátaiakkal nem fog véget érni. El kell pusztítanunk őket. Nem azért kezdtünk háborút velük, hogy meghátráljunk vagy engedjünk. Győzünk, még ha el is pusztulunk, a paradicsomban leszünk. Ha győzünk, a paradicsomban fogunk élni, egy földi paradicsomban.”A Putyin feltétlen szövetségesének számító csecsen elnök az oroszok harkivi visszavonulása után a moszkvai hadvezetéssel ellentétben elismerte, hogy hibákat követtek el, és a stratégia megváltoztatását követelte. (Meduza) 

A csecsen elnök úgy gondolja, hogy az ukrajnai „különleges katonai művelet” miatt az orosz régióknak mozgósítást kellene hirdetniük, hogy segítsék az orosz hadsereget. Ramzam kadirov belátta, hogy a „különleges katonai művelet” már régen katonai akcióvá alakult át, ezért ő már kihirdette volna a hadiállapotot. „Minden lehetőséget kihasználnék, hogy minél hamarabb végezzünk ezekkel a csótányokkal. Nem szabad addig várni, amíg az állami vezetés mozgósítást hirdet, mindannyiunknak mozgósítani kell, minden régiónak meg kell adnia az erőit és az eszközeit, a lehetőségeit. Ajánlja fel, hogy mivel tudják ma támogatni a hadseregünket” – üzente a Telegram-csatornáján.

Azt mondta, Csecsenföld kész további kilencezer embert küldeni Ukrajnába. Azt ígérte, a csecsen egységek akkor is folytatják a háborút Ukrajnában, ha az orosz „különleges katonai művelet” véget ér. „Ha a különleges műveletnek vége, a háborúnk ezekkel a sátaiakkal nem fog véget érni. El kell pusztítanunk őket. Nem azért kezdtünk háborút velük, hogy meghátráljunk vagy engedjünk. Győzünk, még ha el is pusztulunk, a paradicsomban leszünk. Ha győzünk, a paradicsomban fogunk élni, egy földi paradicsomban.”

A Putyin feltétlen szövetségesének számító csecsen elnök az oroszok harkivi visszavonulása után a moszkvai hadvezetéssel ellentétben elismerte, hogy hibákat követtek el, és a stratégia megváltoztatását követelte. (Meduza)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük