Newsgép

Minden hír egy helyen!

Kedd van, mától mindenkinek elérhető a Borízű #86: Winkler Moszkvában jattol Szeva bácsival, és páncélozott Mercedessel felkeresi Joszif Kobzon édesanyjának sírját

Kedd van, mától mindenkinek elérhető a Borízű #86: Winkler Moszkvában jattol Szeva bácsival, és páncélozott Mercedessel felkeresi Joszif Kobzon édesanyjának sírját

Vasárnap még csak az előfizetők hallják, keddtől mindenki.

Technikai tudnivalók:

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha már van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot.

Ha nem itt, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő előfizetés birtokában a Kör profilodon a Podcastok fülön készíthetsz magadnak egyedi podcast linket (RSS), amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a podcast lejátszódba – pl. Apple vagy Google Podcasts. (Ez a link sajnos Spotifyon egyelőre nem működik.)
Mit tehát a teendőd?

Ha „Közösség” vagy „Belső kör” csomagod van, nincs tennivalód, belépés után itt hallgathatsz is minket.

Ha Közösség vagy Belső kör csomagod van, és a podcast appodban hallgatnád az adást, a Kör profilodon a Podcastok fülön készíts magadnak egy linket, amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a lejátszódba.

Ha pedig még nincs előfizetésed, vagy Cikkek előfizetésed van, a podcastok hallgatásához Közösség vagy Belső kör csomagra kell váltanod. Előfizetni, csomagot váltani itt tudsz.

A történetmesélés mestere 85 adáson át kivárt, késleltett, de most, a 86.-ban lecsap. Az alábbiak várhatók a még alábbiakban:

00.00: Igazi férfi? Nincs nála sörnyitó. 02.00: Mit javasolnál, aki még nem hallgatott Pixiest? Ezt. 04.15: Valójában ‘93-as/94-es Motörhead-turnét (Bastards) akarta mondani a művész. 05.00: Mikor volt az Adios Amigos turné? 07.30: Az Axl Rose-átok. 08.45: A Chinese Democracy című „Guns n’ Roses”-album tíz évig készült, 1998 és 2007 között. 11.50: Richarlison brazil labdarúgó nagy minekmentoda-pillanata 13.45: Orbán Viktor nagy Richarlison-pillanata. 15.50: A hét sztálinista pillanata: mégis játszhat egy kicsit a válogatottban Dzsudzsi. 16.30: Szijjártó Péter felszentelése. 20.30: Helyreigazítás: vaddisznók és Pink Floyd. 21.40: Heti megvilágosodás: Gojko Mitic sosem volt Winnetou. Illetve… 27.20: A Guríjev-interjú margójának kalandjai a górcső alatt. 28.30: 2022-ben már nem kell elolvasni a non-fiction könyveket. Ott a Youtube! 39.00: Céklák, répák, chavezizmus. 43.30: Magyari Péter cikke a MET-ről. 47.10: A műsor történetének legjobb sztorija: Winkler, Koós János és Bajor Imre jattolnak Szeva bácsival Joszif Kobzon fia és Pierre Cardin közös moszkvai éttermében. 48.30: Aztán reggeliztünk Luzskovval. 51.00: In memóriám Mihail Gorbacsov. 51.50: A poszt-szovjet szervezett bűnözés Benny Hillje: Ludwig „Tarzan” Fainberg. És a róla szóló Képtelen Krónika. 52.25: Hírlevél-pótlás: Csepregi Éva Gorbacsov-dala. 64.00: Gyurcsány Ferenc 83 évesen mondja majd a 2044-es budapesti olimpia nyitóbeszédjét. Ezt még érdemes lenne kivárni!  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük