Newsgép

Minden hír egy helyen!

Letiltotta a Google Play a Témák alkalmazást? Segítünk!

Már múlt héten elindult egy érdekes üzenet áradat a Xiaomi/Redmi/Poco tulajok telefonján, miszerint a Google Play figyelmeztetett, hogy a Témák alkalmazás veszélyes. Voltak olyan esetek is, ahol a juzer megijedt és le is tiltotta a Témák alkalmazást. A Xiaomi közleményt adott ki.

Sziasztok  Xiaomi rajongók !

Tisztában vagyunk a Témák alkalmazásunkkal kapcsolatos figyelmeztetésről. Ezt a figyelmeztetést már nem adjuk ki, és a Google-lal együtt dolgozunk a probléma okának azonosításán.

Ha továbbra is látod ezt a figyelmeztetést, de még nem tiltottad le a Témák alkalmazást, a következőket teheted:

Nyisd meg a Google Play Áruházat és koppints a profilodra a képernyő jobb felső sarkában. Válaszd a „Play Protect” lehetőséget és nyisd meg a „Beállítások” lehetőséget (fogaskerék). Kapcsold ki az „Alkalmazások átvizsgálása a Play Protect segítségével” lehetőséget. Menj vissza a Play Protect-hez, és kapcsold vissza a kapcsolót. A figyelmeztetésnek nem szabad megjelennie egy új vizsgálat után.

Ha már letiltottad a Témák alkalmazást, próbálkozz a következővel a hozzáférés visszaállításához:

Érintsd meg a menü gombot a képernyő jobb felső sarkában a Beállítások → Alkalmazások → Alkalmazás kezelése menü pontban. Válaszd ki azt a lehetőséget, amely lehetővé teszi az alkalmazásbeállítások visszaállítását. Egyes alkalmazások ezt követően engedélyt kérhetnek. Ha nem használod az Alkalmazásfiókot, az alkalmazás megjelenik a Kezdőképernyőn. Ellenkező esetben az Alkalmazásfiókban fog megjelenni.

A Témák alkalmazást azóta frissítette a Xiaomi, de azt a problémát, hogy miért ítélte veszélyesnek a Play Protect, nem közölték. Több, mint valószínű, hogy fals pozitív riasztást kaptunk és semmi baj nincs a Témák alkalmazással. Szóval no para, minden rendben van, biztonságban vannak az adataink!

A Letiltotta a Google Play a Témák alkalmazást? Segítünk! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük