Newsgép

Minden hír egy helyen!

Már tesztelik a HyperOS 2.0-át

Már tesztelik a HyperOS 2.0-át

Már tesztelik a HyperOS 2.0-át, a Xiaomi szerverein bukkantak rá az új rendszer jeleire, ami a tavaly debütált verzió utódja lesz. A MIUI korszakából megszokhattuk, hogy a Xiaomi Android alapú felületei főverzióval érkeznek, ezt pedig a gyártó szerverein is láthattuk. A HyperOS jövetelével ez az információ eltűnt a frissítések részleteit tartalmazó adatlapról, most azonban ismét 

[[{„value”:”

Már tesztelik a HyperOS 2.0-át, a Xiaomi szerverein bukkantak rá az új rendszer jeleire, ami a tavaly debütált verzió utódja lesz.

A MIUI korszakából megszokhattuk, hogy a Xiaomi Android alapú felületei főverzióval érkeznek, ezt pedig a gyártó szerverein is láthattuk. A HyperOS jövetelével ez az információ eltűnt a frissítések részleteit tartalmazó adatlapról, most azonban ismét megjelent, a változást a XiaomiTime szúrta ki.

Míg egy MIUI esetében például 14 volt az OSBigversion, a HyperOS jelenleg ismert verziójánál ez 1.0 lett, a fejlesztés alatt álló, új rendszernél pedig 2.0.

Érdekesség, hogy a MIUI 2010.08.16-án jelent meg, a HyperOS build számok pedig 816-tal kezdődnek.

A HyperOS megjelenése előtt V15-tel startolt a buildek száma, vagyis a HyperOS fejlesztésének bizonyos szakaszaiban még MIUI 15-ként hivatkozhattak rá. A 2.0-ás frissítés a Xiaomi 15 szériával debütálhat októberben.

„}]] 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük