Newsgép

Minden hír egy helyen!

Megérkezett a Xiaomi okos torony ventilátor

Ventilátor van pár fajta a Xiaomi kínálatában, de azok mind mind a klasszikus álló ventilátorok. De a cégnek elég sok féle-fajta van a kínálatában, de sajnos nem mind kerül globálisan forgalomba. Mostanáig. Végre egy új, kicsit másabb, mint eddig, megjött a xiaomishop.hu webáruházba a Xiaomi Smart Tower Fan okos torony ventilátor.

 

A Xiaomi Smart Tower Fan egy intelligens torony ventilátor. Ahogy megszokhattuk, a Xiaomi okosotthonába integrálható venti, kompatibilis az összes globális okostermékkel. Így telefonunkról is vezérelhetjük, sőt automatizálhatjuk.

A ventilátor tudását tekintve a legjobbak közé tartozik. Egyenirányú inverteres motorja (BLDC) nagyon keveset fogyaszt. Így nem fogja pörgetni a villanyórát! Tíz darab lapáttal rendelkezik, melyek 541 m3 levegőt mozgatnak meg óránként, akár 100 fokozatban állítva. Oszcilláló mozgással, akár 150º-ban képes a levegőt eljuttatni, így a teljes szobát lefedi akár hűs szellővel, vagy kisebb szélviharral. Éjszakára is nyugodtan bekapcsolva hagyhatod, mivel rendkívül csendes, csak 34.6 dB(A) hangzavart kel. Ez alig hangosabb, mint a suttogás, vagy a levegővétel.

Rendkívül hatékony, csendes, okos ventilátor. A Xiaomi Smart Tower Fan, mint említettem, a telefonunkkal is vezérelhető, a Xiaomi Home appon keresztül. De nem csak menüben, gombok nyomkodásával, hanem a Google Asszisztensel és Amazon Alexával is kompatibilis. Csak egyszerűen mondani kell nekik, hogy kapcsolja be, vagy ki, állítsa az erősséget, oszcillálást, stb.

A ventilátor Kínában már kapható volt, de ott Mijia márkajelzéssel, de globálisan már Xiaomi néven futott be. A xiaomishop.hu webáruházba is csak most került be és 54.990 Ft áron kínálják. Körül nézve a magyar torony ventilátor piacon, nem igazán van hozzá hasonló, többnyire csak sima távirányítóval lehet kapni. Teljesítményben hasonló ventik is jóval 50.000 Ft felett vannak. Szóval a Xiaomi Smart Tower Fan nagyon jó választás, ha kis helyigényű ám magas minőségű és tudású toronyventilátorra van szűkségünk.

A Megérkezett a Xiaomi okos torony ventilátor bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük