Newsgép

Minden hír egy helyen!

Megszűnt a régi Xiaomi Community fórum

Megszűnt a régi Xiaomi Community fórum

A mai nappal bezárták a megszokott Xiaomi Community nemzetközi fórumát, ami a https://c.mi.com oldalon volt elérhető. Bár a hazai rajongók kevésbé használták, mert mindenki jobban szereti a hazai, magyar nyelvű közösségeket. Magyar MIUI fórum, Faceebook csoportok, Telegram, Discord, stb.

Az új Community fórumra már rég elkezdődött az átállás, de persze voltak némi kellemetlenségek az egészben. Amíg a régi működött és virágzott, addig másik fronton ment a nemzetközi diszkurzus. A telefonos app és a PC verzió külön szálon futott. Amíg mi moderátorok a PC verzión ténykedtünk, a mobil verzió az indiai adminokra volt bízva. Több-kevesebb sikerrel. De idén júliusban végre összekötöttek minden szálat és egyesült az új Xiaomi Community oldalon.

Az új fórumot most már eléritek a https://new.c.mi.com/global/ linken, vagy a Play áruházban Xiaomi Conmunity néven. De jó hír, van magyar része is, mármint magyaroknak, de nem magyarul. Megtaláljátok PC-n: Forum > Regions > Hungary vagy az appban: Forum > All forums > Regions > Hungary.

Hasonló már történt a Xiaomi életében, még 2019-ben zárt be a nagy nemzetközi MIUI fórum és álltak át a Xiaomi Community-re. Akkor egy 6 éve nagyon jól működő közösséget zártak be, ahol óriási szerepet kaptunk, mint MIUI Magyarország és persze a magyar rajongók. Ott még a kínaiak vezették a fórumot, a nemzetközi adminokkal. Voltak játékok, versenyek, szavazások, évente több is, amire mi magyarok is szavazhattunk. Sok jó eredményt értünk el, ami mára szinte teljesen megszűnt, mióta India átvette a globális vezetést…

A Megszűnt a régi Xiaomi Community fórum bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Read More 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük