Newsgép

Minden hír egy helyen!

Megszűnt támogatás: Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A

Hát igen, ezek a cikkek sosem lesznek a kedvencek, de rendszerint beszámolok nektek, az egyes Xiaomi/Redmi/Poco telefonok támogatásának megszüntetéséről. Ma újabb három közkedvelt telefonhoz szűnik meg a gyári támogatás, Redmi 7A / Xiaomi Mi 8 és Mi 9.

A Xiaomi EOS listáját folyamatosan bővítik azokkal a készülékekkel, melyekre megszűnik minden féle támogatás. Nem kap többé sem MIUI, sem Android frissítést. A két új telefon, a Xiaomi Mi 8 és Mi 9, 2018 és 2019 legjobb telefonjai voltak. Bár a Mi 8 MIUI frissítései már leálltak januárban, még csak most került fel a listára. A Mi 9, ami későbbi telefon, rútabban járt, hisz idén már egyáltalán nem kapott semmit.

A Redmi 7A 2019 májusában került forgalomba, a kor leggyengébb Redmi telefonja ként. Bár sokaknak volt ilyen telefonjuk, a támogatás szintén tavaly szűnt meg, még csak most került fel a listára. A Xiaomi nem kapkodja el…

Ezzel a három telefonnal 81-re nőtt az EOS lista. Remélem az újabb telefonok már nem ilyen ütemben fognak elhalni, de hát lássuk be, a Xiaomi már nem az a cég, akik hosszú távon támogatnak minden eszközt.

A Megszűnt támogatás: Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük