Newsgép

Minden hír egy helyen!

MiShop.hu – ha olcsóbban kell, de megbízható boltból

Én is, te is, mindannyian keressük a jobb lehetőségeket, az olcsóbb és kedvezőbb ajánlatokat. Persze most elkezdhetünk majd vitatkozni a forráson, meg hogy hivatalos partner, vagy PistikeGSM, esetleg vidéki webáruház. De nem fogok, mert pontosan tudom, hogy mire gondolsz. Egy magyar alternatívát ajánlok, a mishop.hu webáruházat.

A hivatalos viszonteladókon és partnereken kívül nyugodt szívvel tudom ajánlani a mishop.hu webáruházat. Történelmét tekintve nem túl régi, 2020 óta szolgálja ki a Xiaomi és hozzá fűződő márkák rajongóit. Mivel a hivatalos üzletekben csak és kizárólag Xiaomi logóval ellátott termékek értékesíthetők, ezt a megszorítást a mishop.hu webáruháznak nem kell követnie. Így megtaláljátok a Xiaomi/Redmi/Poco márkán kívül:

Amazfit
Roborock
MiJia
70mai
Roidmi
Viomi
1more
Segway-Ninebot

márkák temrékeit is. Persze ezen kívül van még sok minden, amit Európában lehet értékesíteni, mivel CE jelzés nélkül nem igazán menne. De miért is érdemes benézni? Leginkább az árak miatt.

Ennek a webáruháznak még egy békjót sikerült magáról levetni, mégpedig a központilag meghatározott javasolt fogyasztói ár. Röviden, szinte minden olcsóbb, mint a hivatalos partnereknél!!! Nézzünk rá pár példát:

Xiaomi Mi Electric Scooter 3
Hivatalos partner: 189.990 Ft
mishop.hu: 159.990 Ft
Roborock E5 robotporszívó
Hivatalos partner: 99.990 Ft
mishop.hu: 94.900 Ft
Amazfit Band 5
Hivatalos partner: 9.590 Ft
mishop.hu: 9.300 Ft
Mi smart Air Fryer 3.5L
Hivatalos partner: 31.990 Ft
mishop.hu: 31.300 Ft

Csak pár példát hoztam fel és némalyiknél nem akkora a különbség, de mégis kedvezeőbb az ár. De sajnos nem minden termékre igaz ez, ezért javaslom, hogy nézzetek körül a speckó oldalakon is, ami csak Amazfit, Roborock vagy Poco cucokkal kereskedik. A hivatalos partnereknek néha jobb és kedvezőbb ajánlataik vannak, mint az egyéb üzleteknek. A garancia tekintetében nem kell senkinek aggódni. Minden terméknek magyar garanciája van, a Xiaomi logósoknak hivatalos központi, a többinek pedig a forgalmazó által megjelölt szakszerviz.

A MiShop.hu – ha olcsóbban kell, de megbízható boltból bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük