Newsgép

Minden hír egy helyen!

Nem frissül Play áruházból többet a Poco Launcher

A Poco telefonokat már 2018 óta jelen vannak a piacon és egyre fejlettebbek, egyre több mindenkihez érnek el. Lassan olyanná válik, mint a Xiaomi és a Redmi, van olcsó, közép és felső kategóriás készülékei. De a Poco ennél több. A márkának vannak saját szoftveres fejlesztései, mint a saját Launcher, vagy csúnyán magyarítva, Indítója (Kezdőképernyő).

A Poco Launchert 2018 októberében tették ki a Play Áruházba és mindenki számára elérhető lett. Nagy utat tett meg, amíg olyanná nem vált, mint a mai formája. Rengeteg hiánypótló funkció van benne, ami a MIUI alap felületében nincs. Sokan szeretik, a visszajelzések szerint is.

“POCO Launcher – Az alkalmazásunk egy gyors és könnyű indító, amelyet kifejezetten Android telefonokhoz terveztek. A nagy teljesítmény és a gyönyörű dizájn önbizalmat kölcsönöz készülékének. Játssz a kezdőképernyő háttérképeivel, témákkal és animációkkal; személyre szabhatja készülékét, hogy az valóban egyedi legyen.”

Főbb jellemzők

Minimalista dizájn – A Material Design nyomdokaiba lépve a POCO Launcher az összes alkalmazást az Alkalmazásfiókba helyezi, így a kezdőképernyő tiszta marad.

Testreszabás – A kezdőképernyő elrendezésének és az alkalmazásikonok átméretezése. Alkalmazzon testreszabott háttérképeket, témákat és animációkat. Használjon harmadik féltől származó ikoncsomagokat, hogy új külsőt adjon eszközének.

Kényelmes keresés – Az alkalmazásjavaslatok, az ikonok színkategóriái és sok más testreszabható funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban megtalálja, amire szüksége van.

Alkalmazások kezelése – Csoportosítsa az alkalmazásokat automatikusan kategóriák szerint, vagy hozzon létre egyéni csoportokat, hogy a fontos dolgokat mindig egy érintéssel tartsa távol.

Adatvédelem – Tartsa privátban alkalmazásait az ikonok elrejtésével.

Gyors és sima – a POCO Launcher nyaktörő sebességre van optimalizálva! Egyszerű és gyors, úgy működik, mint egy varázslat. Felejtsd el a lassú rendszeranimációkat!

— olvasható a Play áruházban

De a Play áruházban lévő alkalmazás megragadt a 2.0 verziónál, ami kissé nyugtalanító, ahhoz képest, hogy már 4.0 is van belőle. Ráadásul 2022. április óta nem frissült. és hát már nem is fog.

Magában a Poco Launcher apk fájlban találták ezt a kódsort, melyben ez olvasható angolul:

Figyelem! 2022. április 1-jén leállítottuk a POCO Launcher (Google Play kiadás) karbantartását. A POCO Launcher jelenlegi verziója az Android 11 (Android R) vagy korábbi verziót futtató eszközön támogatott. Úgy tűnik, hogy eszközén az Android újabb verziója fut. A hibák elkerülése érdekében váltson másik indítóra.

Szóval azok is szembesülhetnek ezzel a szöveggel, ha Android 12 alapú rendszerre szeretnék felrakni a jelenleg elérhető Poco Launcher-t. A Poco álláspontja eddig a témában, hogy nem kívánja ezt a verziót folytatni, de a Poco telefonokon rendszerszinten folyamatosan frissülni fog. A Poco launcher jelenleg a 4.38 verziónál jár, ami már messze túlhaladta a Play áruházas 2.7-est, de még mindig Android 11 a cél.

A Nem frissül Play áruházból többet a Poco Launcher bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük