Newsgép

Minden hír egy helyen!

Nyüzsgő koncerthelyszínné varázsolja az Öböl amfiteátrumot a Dürer Kert

Nyüzsgő koncerthelyszínné varázsolja az Öböl amfiteátrumot a Dürer Kert

Szeptember 9-10-én megnyitja kapuit a BudaPart – Kopaszi-gát és helyet ad a Dürer Kert szervezésében két koncertnek is, hogy különleges élménnyel zárhassuk együtt az idei nyarat egy olyan lokáción és felállásban, amihez még nem volt szerencsénk azelőtt!

BudaPart x Dürer Kert bemutatja:

ÖBÖL KONCERT szeptember 9-10.

Adott egy különleges helyszín, tele újulással és élettel. Adott egy régi-új kulturális találkozóhely a környéken, tele programokkal és lendülettel.

A BudaPart most hétvégén otthont ad a Dürer Kert szomszédos szervezésének, így lesz az Öbölből olyan koncerthelyszín, ahol azelőtt még nem ugrálhattunk együtt kedvenc zenekaraink dalaira.

Ismert zenekarok, új terep;

Idilli környezet, jó fej emberek – a képlet egyszerű: a fesztiválhangulathoz már csak Ti kelletek! Festői helyszín hívja életre ezeket a nem mindennapi produkciókat szeptember 9-10-én a a BudaPart – Kopaszi-gáton.

Az Öböl amfiteátrum lépcsőinek nyugodt nappali életképét igazi pezsgés váltja fel az indián nyár közepén két estére, a nyári fesztiválhangulatot újra megidézve.

Szeptember 9. pénteken a multiinstrumentalista dalszerző-énekes, a meghatározó magyarországi és határon túli fesztiválok állandó vendége, Szabó Balázs Bandája, szeptember 10. szombaton pedig a Deep Glaze felvezetése után a magyar indie folk, alternatív rock koronázatlan királyai, a Fran Palermo csapata táncoltatja meg a vízparton a vendégsereget.

Izgalmas színpad látvány, food truck, hideg italok és kedvenc zenészeink: ebből a képletből már csak jó jöhet ki!

Az elővételes jegyek elérhetőek az alábbi Tixa-linkeken:

Szeptember 9. Szabó Balázs Bandája

Facebook esemény

Jegylink

Szeptember 10. Deep Glaze & Fran Palermo

Facebook esemény

Jegylink

* 11. kerületi lakosok 50% kedvezménnyel tudnak jegyet váltani a rendezvényre. A kedvezmények csak a helyszínen is bemutatott lakcímkártyával érvényesek, anélkül csak a teljes árú jegy megvásárlásával lehet belépni a helyszínre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük