Newsgép

Minden hír egy helyen!

Puszta kézzel birkózott a gyerekét megtámadó tigrissel az indiai anya, az állat karmai kilyukasztották a tüdejét, de túlélte

Puszta kézzel birkózott a gyerekét megtámadó tigrissel az indiai anya, az állat karmai kilyukasztották a tüdejét, de túlélte

Perceken át puszta kézzel birkózott egy tigrissel egy fiatal nő a közép-indiai Madhya Pradesh államban, mire a környékbeli földeken dolgozó parasztok összeszaladtak a kiáltásaira, és botokkal elkergették az állatot – jelenti a BBC. A nőt súlyos sérülésekkel kezelik, a gyereke sebei enyhébbek.

Pedig nem így nézett ki, amikor a Bandhavgarh Tiger Reserve nevű rezevátum szélén, egy mezőn sétálgató párost a bokrok közül lerohanta egy tigris, és szájába kapta a kisgyerek fejét, hogy elvonszolja.

Archana Choudhary nem fagyott le a rettenetes látványtól, azonnal odaugrott, és sikerült olyan gyorsan kiszabadítania a gyerek fejét, hogy a tigris még nem tudott ráharapni.

De a tigris nem adta fel, mindenáron a gyerek kellett volna neki. A Times of India aprólékos beszámolója szerint a nő a kisfiú és az állat közé állt, és perceken keresztül próbálta kézzel-lábbal megakadályozni, hogy az hozzáférjen a gyerekhez. Eközben olyan mancscsapásokat kapott a félelmetes karmokkal felfegyverzett tigristől, hogy ezek közül több átszakította a mellkasát, és behatolt a tüdejébe.

A nő közben folyamatosan kiabált, így a pár perc elteltével érkező környékbeliek a tigris elmenekülése után orvoshoz tudták vinni a családot. Az eset vasárnap történt, a sajtójelentések szerint az anya azóta valamivel jobban van, és valószínűnek tűnik, hogy túlélheti az esetet. A gyerek sérülései csodával határos módon felszínieknek bizonyultak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük