Newsgép

Minden hír egy helyen!

ReVanced: Folytatódik a Vanced, magyar nyelven!

A zenei streaming szolgálatások térnyerésével, mint a Spotify, Apple Music, Tidal, stb. kicsit háttérbe szorult a YouTube és a Music verziója. Sajnos ezek az appok nem futnak a háttérben, vagyis ha kikapcsolod a képernyőt, nem szól a zene, ha csak nem fizetsz elő prémium szolgáltatásokra. De volt egy Vanced csapat, akik ezt a problémát megoldották. Új néven, újra elérhető: ReVanced

Pont két éve készült el a videónk erről a szolgáltatásról, de idén márciusban leállt a projekt. A szerzők sokat nem árultak el, de leginkább jogi problémák merültek fel. Reddit és Twitter tele volt a hírrel és nagyon sokan sajnálatukat fejezték ki. De! Van remény!

ReVanced

Egy lelkes programozó csapat felvette ott a fonalat, ahol az eredeti csapat letette. De kicsit más habitussal és a közösség erejére támaszkodva hozták újra létre, új néven. Ez lett a ReVanced. Ellentétben az előző csapattal, az új verzió nyílt forráskóddal, bárki elkészítheti akár telefonon, akár PC-n. De mint tudjuk, nem mindenki van megáldva olyan skillekkel, hogy ilyenek műveleteken elvégezzen. De sebaj, lelkesedésből nincs hiány, így ezt elvégzik helyettetek.

De nem is akárhogy! A MIUI fórumon első kézből kapsz az aktuális ReVanced verzióról infót, letöltés linket és bővebb információt a változtatásokról! Ráadásul az egészet teljes magyar nyelvű támogatással, magyar nyelvű appal! De nem csak ennyit nyújt, sok más lehetőséget is, amit nagy örömmel vettünk a fejlesztőktől! A teljes listát szintén a MIUI Fórumon találjátok.

A ReVanced: Folytatódik a Vanced, magyar nyelven! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük