Newsgép

Minden hír egy helyen!

Riasztópisztollyal lőtt rá közel-keleti szomszédaira egy pécsi férfi

Riasztópisztollyal lőtt rá közel-keleti szomszédaira egy pécsi férfi

Három lövést adott le egy riasztópisztolyból a légvonalban mintegy nyolc-tíz méterre lévő szomszédaira, Pécsen tanuló közel-keleti diákokra egy harmincas éveiben járó férfi – írja a Szabad Pécs nyomán a Szabad Európa.

A diákok az albérletükben néhány vendégükkel együtt a buli előtt iszogattak, ami zavarhatta a szomszédott. A férfi angolul kiabálta nekik, hogy „fogják be”, majd elővette a riasztópisztolyt és leadta a lövéseket.

Mindezért szabálysértési eljárás indult, azaz miután elkobozták a fegyvert és felvették a férfi adatait, a rendőrök továbbmentek egy másik bejelentéshez. A pécsi újság azt írja, hogy a hallgatók most félnek hazamenni, mert a támadó fenyegetőzött is.

A Pécsi Tudományegyetemen nem tudtak az incidensről, ugyanakkor azt mondták a Szabad Pécsnek, hogy az egyetemen segítséget tudnak kérni a hallgatók, jelezhetik, ha úgy érzik, jogsérelem érte őket, bántódásuk esett vagy lelki vigaszra szorulnak.

Tavaly novemberben négy csavarral kellett összerakni egy dél-amerikai diák törött állkapcsát, miután megtámadták Pécsen.

  

Read More 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük