Newsgép

Minden hír egy helyen!

Simicska Lajos a sok cigizés ellenére jól tartja magát, alakra pedig kiköpött Orbán

Simicska Lajos a sok cigizés ellenére jól tartja magát, alakra pedig kiköpött Orbán

Társasági és páratlanujjú patás rovatunk jelenti:

Simicska Lajos vállalkozó a hétvégén ismét társasági eseményen vett részt, amikor Szilvásváradon megnézte a díjugrató országos bajnokság döntőjét, amin a lánya, Anna is részt vett.

Olvasónk, Balázs először a parkolóban futott össze Orbán Viktor egykori legfőbb bizalmasával, ahol Simicska éppen cigarettázott, majd visszament a lelátóra a családjához.

Simicska testalkatra kísértetiesen emlékeztet barátból lett ellenfelére, ám összehasonlíthatatlanul jobban öltözködik Orbánnál. Meglepően jó a sötétkék dzsekije, de az egész, “igényes normcore bürger” stílusú szettje szépen oda van téve az esése alapján kellemesen puha pólóval és a szürke nadrággal. Ebben az ancúgban Koppenhágától Frankfurton és Lyonon át Bolzanóig bárhol elvegyülhetne.

És ezzel nincs vége az európai stílusú külsőségeknek! Balázs ugyanis szemtanúja volt annak, hogy Simicskáék a végén nem hagyták ott a szemetüket a leláton, hanem levitték a kukába.

Megérte drukkolni, Simicska Anna végül bajnoki bronzérmes lett az ifi kategóriában. Második helyen jutott a döntőbe, ahol a későbbi győztest kivéve mindenki szórta a verőhibákat, de a bronz végül meglett. Hárskúti színekben versenyzett, itt található apja megmaradt vállakozása, egy állatenyésztési profilú mezőgazdasági cég.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük