Newsgép

Minden hír egy helyen!

Szerbia egy utolsó pillanatban lőtt góllal tartja életben továbbjutási álmait

Szerbia egy utolsó pillanatban lőtt góllal tartja életben továbbjutási álmait

Szlovénia–Szerbia 1-1. Az eredmény egyik félnek sem a legjobb. 

[[{„value”:”

Nem volt gólokban nagyon gazdag, de mégis izgalmas és fordulatos meccset játszott egymással Szlovénia és Szerbia, mely végül előbbi egygólos győzelmével ért véget. A meleg időjárás ellenére a szlovénok lendületesen kezdték a mérkőzést és az első 10 percben két kapura lövést is összehoztak. Az első igazán nagy szerb helyzetre egészen a 31. percig kellett várni, az első szögletüket követően pont a kapu elé pattant a labda, ám ezt Dusan Vlahovicsnak nem sikerült a kapuba bólintania.

Pár perccel később a szlovénok hagyták ki a mérkőzés addigi legnagyobb helyzetét. Elsnik lövése pattant a kapufán, a kipattanó Sesko elé került, aki tizenegy méterről lőtt a kapura, de nem sikerült eltalálnia azt. A szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a felek, hogy aztán a második félidőben is ugyanolyan lendülettel folytassák a játékot. Ez a játékrész már helyzetekben gazdagabb volt, sőt, a 69. percben a szlovénok egy eladott labdának köszönhetően megszerezték a vezetést is.

A mérkőzés hátralévő 20 percében ugyan mindkét félnek voltak helyzetei, de úgy tűnt, hogy ezeket senkinek sem sikerül gólra váltani. Egészen az utolsó pillanatig, amikor is Szerbia jutott szabadrúgáshoz, ebből pedig a csereként beállt Jovicnak sikerült gólt lőnie. Ezzel sikerült egy pontot szereznie Szerbiának, amivel legalább életben tudja tartani továbbjutási reményeit.

A harmadik csoportmeccsen a szerbek Dániával, a szlovénok pedig Angliával fognak találkozni, és egyik sem ígérkezik könnyű meccsnek.

A mostani 1-1-es döntetlen nem túl nagy meglepetés, a két csapat ugyanis eddigi nyolc meccse döntetlennel ért véget, egy meccset nyertek a szlovénok és egyet a szerbek.

„}]] 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük