Newsgép

Minden hír egy helyen!

Végleg bezárt a turistakopasztó Hajós utcai kocsma, de a nyomozás még folytatódik

Végleg bezárt a turistakopasztó Hajós utcai kocsma, de a nyomozás még folytatódik

Rejtett kamerákkal vették fel, hogyan húzzák le a turistákat Budapesten – írtuk augusztus 23-án, miután egy szlovák youtuber videója lebuktatta az Operaház közelében működtetett Hajós Caffee-t. PPPeternek és társainak 3 kör barackpálinkáért, két kisüveges pezsgőért és két doboz kóláért 84 ezer forintot számláztak.

Néhány nappal később kiderült, hogy feljelentéskiegészítés után csalás miatt indíthat nyomozást a rendőrség az ügyben. Soproni Tamás terézvárosi polgármester akkor a Telexnek azt mondta, a kerületi rendészek többször is jártak a kávézónál, de a videó megjelenése után egyszer sem találták nyitva.

Az önkormányzat honlapjának híréből most kiderült, hogy a kávézó végleg bezárt. „A vendéglátóhely üzemeltetője bejelentést tett a polgármesteri hivatalnak, hogy a Hajós Caffee augusztus 23-ával befejezte a tevékenységét. A terézvárosi polgármesteri hivatalnak ezt követően annyi teendője maradt, hogy augusztus 31-ével törölte a kereskedelmi tevékenység nyilvántartásából a kávézót” – írják.

A hír szerint ezzel együtt a rendőrségi nyomozás folytatódik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük