Newsgép

Minden hír egy helyen!

Wladár Sándor szerint Milák Kristóf megnyerheti a párizsi olimpiát

Wladár Sándor szerint Milák Kristóf megnyerheti a párizsi olimpiát

Ha tudja tartani az iramot. 

[[{„value”:”

„Kristóffal kapcsolatban nem szabad különösebben belegabalyodni a történetbe. A helyzetértékeléssel nem érdemes foglalkozni sem a médiának, sem a sportrajongó közönségnek. Mégis azt gondolom, ha tudja tartani az iramot – tekintve hogy ő egy győztes típus – akkor extra sebességre kapcsolva meg tudja majd védeni az olimpiai elsőségét” – mondta Milák Kristófról Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a Mandinernek adott interjúban.

Télen folyamatosan téma volt az olimpiai bajnok, háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok úszó fizikai és lelki állapota, miután június közepén bejelentette, hogy nem indul a júliusi fukuokai világbajnokságon, majd lemondta a budapesti világkupát is. A párizsi olimpiára nem kezdte meg időben a felkészülést, az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint a sportoló katasztrófális állapotban lehet, hiszen nem végzett érdemi munkát hónapok óta.

Végül Milák mégis összeszedte magát, legutóbb a világ idei második legjobb idejével nyert 200 méter pillangón a Mare Nostrum nemzetközi úszóverseny-sorozat monte-carlói állomásán.

„}]] 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük