Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi 12 Series Gift Box utolsó lehetőség!!!

Holnap, az az 2022.08.31-én lejár a Xiaomi 12 széria ajándékcsomagos kiadásának akciója. Még szerda éjfélig van lehetőség beszerezni a gyűjtői csomagot, kedvenc telefonoddal és ajándékokkal. Ez az utolsó lehetőség!

Az akcióban a Xiaomi 12 , Xiaomi 12X és a Xiaomi 12 Pro telefonok vennek részt. A Xiaomi díszcsomag tartalmaz egy kávédarálót és egy smoothie készítőt. De emellé még megkapod a 6 hónapos ingyenes kijelzőcserét!

A Vitamer egy igen kiváló keleti márka, ami a Xiaomi választásást is alátámasztja. A díszdoboz tartalma egy kávédaráló és egy smoothie készítő. Már személyesen is találkoztam a csomaggal, így elmondhatom, hogy rendkívül meggyőző minőségű. Mind a kettő remek kiegészítő szinte minden konyhába. Frissen őrölt és kotyogóban főzött kávénál jobb nem történhet veled reggelente. Ebéd után pedig egy nagyon finom shake vagy smoothie megfizethetetlen. De kiváló gyümölcs darálónak, ételkiegészítő keverésre és még sok mindenre, a sportos életmód követőinek.

Ne maradj le erről a remek ajánlatról, ez az utolsó lehetőség! Már csak bő egy nap van hátra! Katt ide és csekkold a xiaomishop.hu ajánlatát!

A Xiaomi 12 Series Gift Box utolsó lehetőség!!! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük