Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi 13 és Redmi Note 12 ECC tanúsítványt kapott

Alig 2 hónapja adta ki a Xiaomi a 12s-es sorozatot és máris szivárognak az infók az új telefonokról. Bár a megjelenés nem mostanában lesz, de még idén lehet számítani az új telefonokra. Az ECC tanúsítványt elméletileg a Xiaomi 13 és a Redmi Note 12 kapta meg.

Mind a két tanúsítványon két telefon típusszáma szerepel, Xiaomi 2210132G / 2210133G és Redmi 22101316G / 22101316UG. Sajnos a tanúsítványból ezen kívül semmi más nem derül, ki így csak a keleti szivárogtatók infóira támaszkodhatok. DigitalChatStation már eléggé bejáratott tippjei és infói mindig bejönnek. Szerinte a Xiaomi telefonok a Xiaomi 13, az újgenerációs flagship telefonok modellszámai. A másik tanúsítványon pedig a Redmi Note 12 sorozat két új példánya. Valószínűleg a sima és a Pro változatok lesznek.

Az összes modellszámban megtalálható a “G” betű. Ez a jelek szerint a Globális megjelenést jelentheti. Eddig minden Xiaomi csúcstelefon első példányai a kínai megjelenést követően globálisan megjelent pár hónappal később. A Xiaomi 12-ből is egy az egyben ugyan az a kínai és a globális telefon. A Redmi esetében már nem egyértelmű, mert mostanában néha ott, néha itt jelenik meg egy új modell. De van ami ugyan abban a formában és névben meg sem jelenik a másik kontinensen.

A hardverről még korai lenne írni és/vagy találgatni. Biztos az időnek megfelelő legjobb vasat kapja majd, aminek nagyon fogunk örülni. De hamarosan azok is ki fognak szivárogni és jövünk a részletekkel.

A Xiaomi 13 és Redmi Note 12 ECC tanúsítványt kapott bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük