Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi 13 Ultra globálisan is meg fog jelenni!

A Xiaomi elég nagy szórással készít telefonokat, egészen az olcsótól a drágáig. Szinte mindenki tud magának választani a teljes kínálatból, de a csúcstelefonok valahogy nem járnak erre. A legutolsó ilyen telefon a Xiaomi Mi 11 Ultra volt, azóta csak a “sima” flagship-ek kerültek globálisan értékesítésre. De most Lei Jun megerősítette, hogy a következő Ultra, reményeink szerint a Xiaomi 13 Ultra, meg fog jelenni globálisan.

The next iteration of Ultra will be available in our global markets! https://t.co/TgdDWq8724

— leijun (@leijun) August 27, 2022

A Xiaomi 12S Ultra Kínában marad és csak a keleti webáruházak kínálatából lehet beszerezni. De a nagyobb techblogok mégis berendelték, hogy be tudják mutatni nyugaton, hogy mit is tud a Xiaomi, ha a Leica-val párosul. A telefonról én is jól megírtam mindent, de még most sincs vége a teszteknek, híreknek.

Az Ultra következő iterációja elérhető lesz globális piacainkon! Lei Jun

A Xiaomi vezérigazgatója, alapítója Lei jun, egy Twitter posztban reagált az androidcentral.com bemutató cikkére. A következő Ultra telefon megjelenik a globális piacon. Nem is értem, hogy a mostanival mi a baj, hogy nem merik itt is árulni…

A Xiaomi 13 Ultra modellről persze most még semmit nem tudni, de több, mint valószínű, hogy a Xiaomi és a Leica folytatja a közös munkát. Így ebből rossz nem sülhet ki, hisz a Huawei-nek is nagyban segített a csúcsra járni kamera minőségben. A megjelenést csak a Xiaomi 13 sorozat bemutatása után várhatjuk, bár még az sem biztos, hogy a része lesz a sorozatnak, hanem megint külön altípust kap. 2023-ban majd kiderül.

A Xiaomi 13 Ultra globálisan is meg fog jelenni! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük