Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi Glamour Summer Weekend július 7-10!!!

Idén is megérkeztünk a nyári akciókhoz, a nyár kellős közepén pedig a Glamour Summer napokhoz. Ez már egy jól ismert akciósorozat, mely csak pár napig tart és jó pár Xiaomi termék is lapul a kuponfüzetekben. A Xiaomishop.hu idén sem marad ki a kínálatból, sok szuper olcsósított termékre számíthatunk!

Jó pár termék lesz holnaptól akciós a xiaomishop.hu! A termékek listája meglepetés lesz, így érdemes holnap lecsekkolni az oldalt! Ezekre a kategóriákra számíthattok holnaptól, vasárnapig:

Tévé
Router
Okosotthon
Porszívó
karkötő

Természetesen lesz jó pár olyan termék, amire 20%-os kupont találsz a Glamour újságban és telefonos alkalmazásban. Azokat beválthatod a webáruházban, csütörtöktől, vasárnapig. Ne hagyd ki a Glamour Summer akciót! Amint elindul az akció, konkrét termék listával jövünk!

Glamour kuponok

A GLAMOUR Summer Weekend rengeteg kedvezményt nyújt számodra, több mint 150 kupon közül válogathatsz. Ezeket a boltokban a pénztárnál tudod beváltani a kuponfüzetből kivágott kupon leadásával vagy a GLAMOUR UNIVERZUM-applikációban található kuponok felmutatásával, illetve a kuponon lévő vonalkód beolvasásával. A kuponfüzetben és az applikációban webshopokban beváltható kuponokat is találsz.

Glamour Univerzum app használata

Nagyon egyszerű, hiszen mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore-ban (iOS) megtalálod a GLAMOUR UNIVERZUM-alkalmazást, ezt kell letöltened a telefonodra. Ahhoz, hogy tiéd lehessen a GLAMOUR július-augusztusi lapszáma és a kuponfüzet is, elő kell fizetned az elérhető időszakok közül valamelyikre. A kuponokat ugyanúgy fel kell mutatni a pénztárnál a Beváltás gombra kattintás után, mint a nyomtatott verziót, és meg is kapod a kedvezményt. Az alkalmazás előnye, hogy akár csoportosítani is tudod az alkalmazásban a kedvenc kuponjaidat, amiket egyben is beválthatsz a kuponkosárból, így nem kell a pénztárnál egyesével keresgélned a kuponokat. Az alkalmazásban térképes kereső is segíti az eligazodást. Kérdés esetén az online kuponok beváltásáról, az alkalmazás használatáról mindent megtudhatsz a Súgó menüpontból.

A Xiaomi Glamour Summer Weekend július 7-10!!! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük