Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi Summer Sale az igazi nyári akció

Még nagyon nyár van és a Xiaomi nyári akciója tartogat némi meglepetést! Ha még csak most mész nyaralni, akkor adok pár tippet, hogy mit  vegyél meg a Xiaomi Summer Sale akcióban. Itt van 4 Xiaomi termék, aminek most igen jó ára van és nem hiányozhat a nyaralásból!

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite

Amíg még otthon vagy, nem árt egy kis hűs szellő. A Xiaomi ventilátora erre a legjobb választás! Magyon csendes, tartós, energiatakarékos és az egész szobát átszellőzteti. De még csak oda se kell menni kapcsolgatni, mert vagy telefonról irányíthatod, vagy Alexa segítségével hanggal! Ez igen király! És most 17% kedvezménnyel veheted meg a xiaomishop.hu webáruházból! Nem hiányozhat otthonról!

Xiaomi Watch S1 Active

Ha már nyár és nyaralás, legyen aktív! A Xiaomi Watch S1 Acktive pedig nem hiányozhat a kezedről! Bármilyen vizes sport, vagy csak lubickolás, mindent IS kibír! Közben pedig minden infó veled lesz, amíg a telefon a törülköző alatt védve van. Vidd magaddal most 14% kedvezménnyel! Nem fogod megbánni!

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro

Nyári lazuláshoz elengedhetetlen a kedvenc zenéd és persze az, hogy a legjobb minőségben hallgasd. Ott ahol akarod, akkor amikor akarod. A Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro mind ezt megadja neked! Kényelmes, rohadt jó a hangja, aktív zajcsökkentés és akár 30 óra zene! Azért az komoly! Meg az, hogy most 10% kedvezménnyel lehet a tiéd!

Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Kevés a mobilnet, a Wi-fi meg nem ér ki a medencéig? Ennek sürgősen véget kell vetni! A Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro nem csak az egész kertet fedi be, hanem még két szomszédot is! Így ha átmész egy pofa sörre, ott is élvezheted az otthoni Wi-fi-det! Gyors és nagy Wi-fi 20% kedvezménnyel??? IGEN! Most csapj le rá!

A Xiaomi Summer Sale akció dömping július 24-ig tart és persze a készlet erejéig. Ne maradj le róla, még ma foglald be, hogy meglegyen nyaralás előtt!

A Xiaomi Summer Sale az igazi nyári akció bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük