Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi Summer Sale – robog tovább az akció vonat

Tisztára elkényeztetnek minket, szinte folyamatosan jönnek a Xiaomi akciós napok, hetek. A Glamour után, ami nem kimondottan Xiaomi volt, most már tényleg egyedi, saját akciósorozattal örvendeztetnek meg minket. Nem rég volt a Xiaomi Store 6. évfordulós akció dömpingje és most itt van a Xiaomi Summer Sale!

A két hétig tartó akcióban ismét jelentős mennyiségű forró ajánlattal kedveskednek nekünk. Kiemelten három olyan nyári termék is van a listában, ami tutira szükséged lesz a nyáron!

Redmi Note 11

Hosszú nyári napokban nincs is másra szükséged, mint egy hosszú akkumulátor időre. Ne kelljen már délben töltögetni a telefonod, ha fényképezel, videózol vagy pörgeted a Tiktokot. A Redmi Note 11 hatalmas üzemidejével egész nap kitart, bárhogy is használod, 33 W-os gyorstöltéssel pedig pikk-pakk újratöltheted.

Xiaomi Smart Band 7

A Xiaomi legújabb okoskarkötője minden percben veled lehet a nyaralás alatt, a víz sem árt neki! Minden ott lesz a csuklódon, idő, dátum, értesítések, időjárás és még sok minden. Plusz minden nyári sportot ismer, ha most szeretnél edzeni és nyomonkövetni a fejlődésedet!

Xiaomi Electric Scooter 3

Nincs is jobb nyáron, mint mikor a szellő borzolja a hajad egy kabrióban. De hát kabriója nincs mindenkinek, de hasonló érzés Xiaomi Electric Scooter 3 rolleren állva falni a kilométereket. Egy töltéssel akár 30 km és ezt 25 km/h sebességgel teheted meg. Nagyon király érzés!

A Xiaomi Summer Sale ma (2022.07.11.) kezdődött és egészen 2022. július 24. vasárnapig tart. Addig szemezgess a nyári kínálattal, amíg tart a készlet! Az akciós termékeket megtalálod a xiaomishop.hu webáruházban, csak a Summer Sale matricával megjelölt termékek szerepelnek az akcióban.

A Xiaomi Summer Sale – robog tovább az akció vonat bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük