Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi ventilátor a legjobb áron!!!

Csak nem hagy alább a nyár és itt az újabb hőhullám! Ha nincs légkondid, akkor egy jó ventilátor nem hiányozhat a lakásból! De milyent? Hát persze, hogy Xiaomi ventilátor, amit most olcsóbban nem találsz meg itthon, mint a xiaomishop.hu webáruházban!

Jelenleg három Xiaomi ventilátor van a hazai piacon, hivatalosan forgalomban. Persze világszerte van még más típus, de azt most meghagyom a vidéki webáruházaknak. Az idei felhozatal a Xiaomi Mi Standing Fan második generációjából adódik, annak is minden szegmensében találunk magunknak.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite

Egyszerű és nagyszerű! A legolcsóbb és legegyszerűbb Xiaomi ventilátor a kínálatból. Szénkefés, kissé hangos motorja van, mint általában a legtöbb ventinek a boltokban. Kicsit nehézkes, de mivel álló, így ennek nagy jelentősége nincs. Három fokozatban állíthatjuk a szél mennyiségét és akár 90º-ban szórja szét oszcilláló mozgással. Csak hálózatról működik, de legalább van benne Wi-Fi, amivel az okosotthonba is integrálható. A Xiaomi Home alkalmazással tudjuk irányítani, kapcsolgatni a fokozatot és mozgatni a lapátot jobbra-balra. Ára a cikk írásakor csak 19.990 Ft, ami nagyon is olcsónak számít, ha a tudását nézzük. Csak kattints ide és rendeld meg, hogy nálad kavarja a szelet egy meleg nyári napon!

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Egy kicsit magasabbra toljuk a lécet. Minőség és tudásban is ugrunk egy nagyot. A Lite-tal ellentétben ennek már kefe nélküli halk és kis fogyasztású motorja van. Így nem csak halkabb, de gazdaságosabb is lesz, így nagyban hozzájárul a rezsicsökkentéshez. 3-ról, 100-ra ugrik a fokozatok száma, így nagyon pontosan hozzáigazíthatjuk az igényeinkhez. Szellő, vagy szélvihar? Bármi jöhet! Lapátokból is több lett, hogy még kevesebb fordulaton is rendesen jöjjön a hűsítő szél. A feje nem csak kicsit oldalra pillantgat, hanem konkrétan szétnéz a szobában 140º-ban. Persze itt is adott a Wi-Fi és a távirányítás, mint a Lite verzióban. De ennyi plusz funkció és tudás mellé nem párosul akkora áremelkedés, mivel csak 26.990 Ft-ba kerül!

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Pro

És akkor jöjjön a ventilátorok Rolls-Royce-ja. Tulajdon képpen a Pro verzió ugyan azt tudja, mint a sima, csak van egy olyan plusz benne, ami sokkal jobbá teszi! Ez pedig a beépített akkumulátor! Ugye, te is csak csodálkozó képet vágsz, hogy most akkor mi van. Elsőre nekem is úri murinak tűnik, de ha számba veszed a lehetőségeket… kiviheted az erkélyre, udvarra, medence mellé, másik szobába, stb. Viheted magaddal, anélkül, hogy konnektort kellene neki keresni. Ráadásul nem csak álló ventilátor, hanem szétszedhető és kis ventinek is használható. 2.800 mAh akkumulátor elég sokat bír! Normál használat mellett akár 18 órán át hűs szellővel kényeztet egy meleg nyári napon. De ha ennél több kell, akkor képes a legnagyobb fokozaton 2.7 órát működni! Hát nem király funkció??? De! És ezt most megkapod 49.990 Ft-ért!

A Xiaomi ventilátor a legjobb áron!!! bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük