Newsgép

Minden hír egy helyen!

Házasság: iPhone 13 Pro Max és Xiaomi Mi 11 Ultra

Amikor még a kínai technológiai ipar másból sem ált, mint a nyugati ketyerék másolása, sok mosolyt csalt az arcunkra. Egy idő már nem volt annyira érdekes, belenyugodtunk és elkezdődött keleten is a techforradalom. Kína elkezdett egyedi, érdekes és hasznos kütyüket készíteni. 2010 óta a Xiaomi is a harmadik legnagyobb céggé alakult, nem beszélve az Apple forradalmi újításairól. Mind a két cég a másoló ipar céltáblája volt, de eddig ez a legdurvább házasság amit műveltek Kínában.

A LeBest Phone X14 ProMax nem rég került ki a kínai nagy webáruházakba, mint a TaoBao és a JD. A telefonról lerí, hogy az iPhone 13 Pro Max és a Xiaomi Mi 11 Ultra keveréke. A váz külleme inkább az iPhone-t utánozza, nem beszélve a hármas kamera modulról. De mint az ismeretes, a teljes fekete téglalap viszont a Xiaomi ismérve, úgy mint a hátsó kis kijelző. Ennyire durva másolást még nem láttam mostanában, főleg nem ekkora ismert kínai webáruházban.

De ez még nem volt elég! Fogták a Xiaomi Civi 1S képeit és kicserélték a saját telefonjukra. Na, ezt már nem nézték tétlenül és a Civi termékmenedzsere lépett az ügyben. A TaoBao webáruházból már törölték a terméket, de még a JD-ről nem. Azért ez 2022-ben elég durva másolás.

Hardver

A két csúcstelefon házasság avagy frigyre lépése csak küllemben adott hasonlóságot az utódnak, hardverben nem. A szokásos gagyi kínai vacak, a doboz alján kallódó hardveregységek összegányolt hulladék egysége. A processzora UNISOC T610, ami az MTK Helio G88 szintját hozza, ami a Redmi 10-ben is van. Szóval teljesítményben egy alsókategóriás telefon. LCD képernyője FHD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésre képes. Szóval gagyi.

Akkumulátora 3.700 mAh talán kibír egy napot, de 25W-os gyorstöltést támogat. De akkor jöjjön a kamera, a legmókásabb. Az előlapi szelfi kamerája 8 MP ami egy alsókategóriában átlagos, a hátsó viszont… a fő kamera 16 MP-es, a tele objektívvel felszerelt már csak 3 MP és van egy ultra nagy látószögű 2 MP-lel

Ár

Ezt az izét Kínában 999 Jüan (~59.000 Ft) áron még meg lehet vásárolni, három színben, 6 GB memóriával és 256 GB háttértárral.

A Házasság: iPhone 13 Pro Max és Xiaomi Mi 11 Ultra bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük