Newsgép

Minden hír egy helyen!

Xiaomi 12 + Watch S1 + Gift box = Brutál jó ár

Nem ritka esetek egyikét mutatom meg most nektek! A Xiaomi többszőr kínált már csomagot, jobb áron, mintha külön-külön vásárolnád meg a termékeket. De most ez még különlegesebb, nem csak brutál jó áron kapsz meg két kiváló Xiaomi terméket, hanem ráadás ajándékcsomagot is kapsz INGYEN!

 

Xiaomi 12 Gift Box

A legújabb csomagajánlatai a Xiaomi-nak igen csak tetszetősek. Csak a legjobbakat tartalmazza és mellé olyan ajándék, mely minden napi életben bármikor jól jöhet. A csomag tartalma a következő:

Xiaomi 12 8/128 GB telefon
Xiaomi Watch S1 okosóra
Vitamer daráló + Smoothie készítő
Ingyenes kijelző csere 6 hónapig

A csomag teljes ára nem tükrözi a csomag értékét. A telefon és az óra már eleve drágább, mint a csomag és még ott a két különleges Xiaomi 12 Series kiadású konyhai eszköz. Ennek a csomagnak közel 450.000 Ft az értéke, de most ennél jóval kedvezőbb áron megkapjátok!

A csomag ára most csak 339.990 Ft!!!

Vegyük számba, mi mennyibe kerül külön-külön. A Xiaomi 12 8/128 GB most hivatalos forgalmazásban 339.990 Ft, a Xiaomi Watch S1 óra 84.990 Ft a daráló és smoothie készítőt megtaláltam 30.000 Ft körüli áron. Ezt összeadva 454.980 Ft! Ez már igazi kedvezmény, nem valami hókuszpókusz! Szóval ha most gondolkodsz egy Xiaomi 12 telefon beszerzésén, akkor ezt nem hagyhatod ki! Hisz a telefon áráért megkapod a legjobb Xiaomi okosórát és két király konyhai gépet INGYEN!!! EZ BRUTÁL JÓ ÁR!!!

Xiaomi 12X Gift Box

De nem csak ez az egy telefon csomag éri meg most, bár ez a legjobban, de a Pro és X verziókra is igen jó ajánlattal jött a Xiaomi. Mondok még egy példát.

Mint az előző csomagajánlatban, itt is a telefon áráért kapunk egy rakás ajándékot ingyen! De itt nem Xiaomi Watch S1, hanem Xiaomi Buds 3 Bluetooth fülest kapunk a Vitamer daráló és smoothie készítő mellé. A Xiaomi 12X 8/128 telefon ára 259.990 Ft-tól kapható és talán már nem mondok újdonságot vele, a csomag is ennyibe kerül!

A Xiaomi 12 + Watch S1 + Gift box = Brutál jó ár bejegyzés először Hello Xiaomi-én jelent meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük